Datum:

De Waalbrug afgesloten vanwege werkzaamheden

Van zaterdag 24 augustus om 18.00 uur tot maandag 26 augustus tot 6.00 uur gaat de Waalbrug dicht vanwege werkzaamheden. Het verkeer kan omrijden via de brug de Oversteek. Met de fiets blijft het mogelijk om vanaf beide richtingen de Waalbrug over te steken.

Werkzaamheden

Op de weg wordt een nieuwe laag asfalt aangebracht. Daarom is de Waalbrug helemaal gesloten. Het fietspad aan de kant van de Ooijpolder is geopend voor fietsers. Voor beide richtingen. Het fietspad aan de kant van het centrum is alleen geopend voor hulpdiensten. 

Parkeer en fiets naar de stad

Komt u vanuit de richting van Arnhem via de N325 of via de A15 met de auto naar het centrum van Nijmegen? Dan is het mogelijk de auto te parkeren op de P+R Nijmegen-Noord (Keizer Augustusplein 3). Hier kunt u één elektrische fiets gratis gebruiken om naar de stad te fietsen. Voor een extra fiets betaalt u € 4,- per halve dag en € 7,- per dag. Zo bent u binnen 20 minuten in het centrum. Zo lang doet u er ongeveer ook met de auto over wanneer u via brug de Oversteek omrijdt naar het centrum van Nijmegen.